papageorgopoulos_4Για γκεμπελική προσπάθεια κατασυκοφάντησης μιλά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή την κλήση του, από τον ανακριτή για να καταθέσει για τη γνωστή υπόθεση της υπεξαίρεσης.

 

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαγεωργόπουλος τονίζει: "Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμαι από τον Τύπο, ότι παρά το ότι στην τελική έκθεση της Οικονομικής Επιθεωρήτριας δεν συμπεριλαμβάνεται στα «εξετασθέντα πρόσωπα», ούτε στα «εμπλεκόμενα πρόσωπα» ο Δήμαρχος που απεκάλυψε την υπεξαίρεση, ο Ανακριτής θα τον καλέσει για κατάθεση! Ίσως ορισμένοι θέλουν να κάνουν υποδείξεις και να δώσουν κατεύθυνση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο βεβαίως δεν θα κάνω εγώ διότι τρέφω απόλυτη εμπιστοσύνη προς αυτή", αναφέρει στην ανακοίνωσή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν γνωρίζει τίποτα για περίπτωση κλήσης του από τον ανακριτή.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αποδίδει τις διαρροές αυτές σε "γνωστούς κύκλους", οι οποίοι έχουν ως στόχο να αμαυρώσουν το έργο της διοίκησής του. "Το έργο της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» δεν αμαυρώνεται με τίποτε. Είναι γνωστό στους Θεσσαλονικείς, το βλέπουν κάθε μέρα μπροστά τους και το χαίρονται. Και βεβαίως κάνουν συγκρίσεις και με το σήμερα…" κλείνει η ανακοίνωση.