Παμψηφεί πρόεδρος του ΕΚΘ ο Παν. Τσαραμπουλίδης

Όπως είχε γράψει και το salonicanews κι άλλα blog, site και τοπικές εφημερίδες,ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης εξελέγη ομόφωνα (31 ψήφοι) νέος πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ). Η εκλογή του έγινε από την 31μελή Ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΘ.

Ο κ. Τσαραμπουλίδης, αμέσως μετά την εκλογή του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για την εκλογή, έκανε μια εκτενή αναφορά στην πορεία του εκλιπόντος προέδρου του ΕΚΘ Νίκου Γιαννόπουλου, στο συνδικαλιστικό κίνημα και στους κοινωνικούς αγώνες. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές, αφού ο νέος πρόεδρος ήταν συγγενής του εκλιπόντος.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι σήμερα και κάλεσε τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ενωμένα να παλέψουν για να αναστρέψουν την αρνητική εικόνα που επικρατεί στη χώρα μας. 
Ο Π. Τσαραμπουλίδης είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ, προέρχεται από το χώρο των ΕΛΤΑ και είναι 52 χρονών. Ανήκει, δε, στη συνδικαλιστική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος.

Σχόλια