Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, αυτήν την ώρα, πρώην ασφαλισμένοι στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια. Έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, όπου πραγματοποιούν πικετοφορία. Κάποιοι περπατούν πάνω σε ξυλοπόδαρα, για να δείξουν "την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών που μας υπόσχονταν λύση στο πρόβλημα", όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εξαπατημένων από την ΑΣΠΙΣ, Θεοχ. Πετρίδης, τόνισε ότι "πρέπει να λύσει το θέμα η κυβέρνηση. Πίσω από τον κ. Ψωμιάδη βρίσκονται 1.200.000 ασφαλισμένοι που επένδυσαν τα χρήαμτά τους και πήραν πιστοποιητικά φερεγγυότητας της εταιρίας από το ελληνικό κράτος". Επισημαίνει ότι "το πρόβλημα δημιούργησαν οι ίδιοι οι πολιτικοί". Ζητά να υπάρξει αναδοχή της εταιρίας, όπως έγινε με την ΑΣΠΙΣ BANK, την οποία ανέλαβε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν άμεσα, τα υπολόγισε στα 200 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία, όπως είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3, "μπορούν να καλυφθούν από τα ακίνητα τα οποία έχει η εταιρία".
Για το θέμα έχουν γίνει πάνω από 70 ερωτήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή, συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς και παραστάσεις.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για ποιον λόγο δεν "πονηρεύτηκαν" οι πελάτες του Π. Ψωμιάδη από τις μεγάλες αποδόσεις των ασφαλιστικών του πακέτων, ο νομικός σύμβουλος των εξαπατημένων απάντησε το αυτονόητο: Ότι τα ασφαλιστικά προϊόντα του κ. Ψωμιάδη είχαν περάσει από κρατικό έλεγχο κι όποιος τα αμφισβητούσε κινδύνευε να βρεθεί κατηγορούμενος στα δικαστήρια, αφού για την γνησιότητα και ασφάλειά τους πιστοποιούσε η ίδια η πολιτεία, με τα αρμόδια όργανά της.
Οι συγκεντρωμένοι ευχήθηκαν "ολόψυχα χρόνια πολλά" στον πρώην ισχυρό άνδρα της ΑΣΠΙΣ, Παν. Ψωμιάδη, που βρίσκεται στη φυλακή, καθώς επίσης και "να παραμείνει για πάντα εκεί"...