Με νίκη των φιλοξενούμενων τελείωσε το ντέρμπι της Τούμπας, αφού οι "κίτρινοι" εκμεταλλεύτηκαν το άσχημο πρόσωπο που παρουσιάζει κάθε φορά στο β ημίχρονο ο ΠΑΟΚ(το γκολ στο 74 ο Χαβίτο) κι έφυγαν με τη νίκη μετά από 12 ολόλκηρα χρόνια. Οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά από την αρχή του β μέρους(αντίθετα από τον Άρη) κι είδαν τον διαιτητή Τσινιάρη να αρνείται να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών. Κι αν στο σπρώξιμο στον Ίβιτς για να το δει θα έπρεπε να είναι πίσω από την εστία, το σπρώξιμο στον Βιερίνια στο 42, όταν ο Νέτο τον γκρεμίζει με το χέρι το είδαν κι από την Σχολή Τυφλών. Ελεγχόμενο και το... μαρκάρισμα ιππασίας στον Σαλπιγγίδη, πάλι στο πρώτο μέρος. Αυτά, πάντως, είναι δικαιολογίες. Όταν δεν είσαι καλύτερος, δεν μπορείς να πάρεις ένα ντέρμπι. Ομολογουμένως, την πρώτη φορά που ο Κούπερ άλλαξε το παιχνίδι ενώ εξελίσσονταν με τις αλλαγές του, κέρδισε κατά κράτος τον Δερμιτζάκη. Με τη λήξη ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέσπασε και φώναξε συνθήματα κατά των παικτών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Πάυλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο (69' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (75' Παπάζογλου).
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (65' Κάλβο), Ρουίθ (53' Κόκε), Τσέζαρεκ (90+2' Φατί).