Τη νίκη που τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης και συνάμα θα διορθώσει τα κακώς κείμενα επιζητεί απόψε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:05, ΑΝΤ1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για τον όμιλο της διοργάνωσης απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο όπως είναι αυτό των Κροατών του Βαχίντ Χαλίζοζιτς.
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη με τη βοήθεια τους κόσμου τους είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις… αποβάλλοντας τις αντίστοιχες στη Σούπερ Λίγκα.
Στα της ενδεκάδας ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με την εξής σύνθεση:
Κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Το κέντρο θα απαρτίζουν οι Βιτόλο και Γκαρσία, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Ζουέλα, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Φιλόμενο, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Κουτζαβασίλης και Γιακουμής, ενώ οι Σαβίνι, Κριστιάνο Μοράες δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA

Οι... άλλοι
Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς την Ντιναμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος θα χρησιμοποιήσει τους: Κελάβα (τερματοφύλακας), Βρσάλικο (δεξί μπακ), Τονέλ, Μπίσκαν (κεντρικοί αμυντικοί), Κουφρέ (αριστερό μπακ), Αντέμι, Μπάντελι (ανασταλτικοί μέσοι), Μοράλες (δεξί χαφ), Τόμετσακ (αριστερό χαφ), Σαμίρ (πιο μπροστά) και Ρουκάβινα (επιθετικός).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκέντερ, Ιμπάνιεζ, Μέσαριτς, Μπαρμπάριτς, Καλέγιο, Ετό, Τσάγο, Άντολιτς, Κράμαριτς, Σλέπιτσκα, Μπετσιράι και Ντόντο.