Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει και επίσημα σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ ψάχνει στο «Τροντχάιμ» ο Άρης, που δοκιμάζεται κόντρα στη Ρόζενμποργκ (22:05, Novasports 1). Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έπειτα από τη σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην «παγωμένη» Νορβηγία.
Οι Νορβηγοί προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την άσημη Φόλο και από ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τη Στρομγκόντσετ ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τη Βαλερένγκα, στο μεγάλο ντέρμπι που ουσιαστικά και θα κρίνει το πρωτάθλημα.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ η αμυντική τετράδα θα απαρτίζεται από τους Βαγγέλη, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μισέλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Πρίττας και Τόχα, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ισπανοί Χαβίτο και Κάλβο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τσέζαρεκ και ο Κόκε.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Βελλίδης, Κουλουχέρης, Μενδρνός, Ρουίζ, Φατί, Οριόλ, Καζναφέρης και Τσεσνάουσκις.

Οι... άλλοι
Ο Νιλς Άρνε Έγκελ θα παρατάξει την Ρόζενμποργκ με το ίδιο σύστημα του Κούπερ, απέναντι στον Άρη.
Συγκεκριμένα, ο 69χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους:
Όρλουντ (τερματοφύλακας), Λούστιγκ (δεξί μπακ), Μπιαρσμιρ, Ντεμίντοφ (κεντρικοί αμυντικοί), Ντόρσιν (αριστερό μπακ), Ανιάν (ανασταλτικός μέσος), Χένρικσεν (δεξί χαφ), Σκιέλμπρεντ (αριστερό χαφ), Μόλσκρεντ (πιο μπροστά), Πρίτσα και Ίβερσεν (επιθετικό δίδυμο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιάμτφαλ, Μπάρλι, Λάγκο, Όλσεν, Βίσνες, Άσεν και Στραντ.