Υπέρ του e-book η Σύνοδος των Πρυτάνεων του Λιτοχώρου

Την όσο το δυνατόν ταχύτερη εισαγωγή του ηλεκτρονικού βιβλίου στο χώρο της Εκπαίδευσης εισηγείται, με ψήφισμά της, η Σύνοδος των Πρυτάνεων των ΑΕΙ, που έγινε, από 25 ως και 27 Ιουνίου 2010, στο Λιτόχωρο Πιερίας. Στο σχετικό τους ψήφισμα, οι πρυτάνεις επισημαίνουν πως τα οφέλη της χρήσης του e-book είναι προφανή, όπως η οικολογική διάσταση, η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης στο κείμενο όποτε απαιτείται, η χρήση τρισδιάστατων εικόνων και κινηματογραφικών επιδείξεων, η διάδραση με το χρήστη, το πολύ μικρότερο κόστος των συγγραμμάτων, και πολλά άλλα.

Σχόλια

  1. [url=http://avkmndqp.0009.ws/ubznthciapej.html] forum [/url] :: [url=http://yptqkinlsbo.1-2-3host.com/ibvoutcq.html] trucking [/url] :: [url=http://vdfrijms.justfree.com/nfotqbca.html] ks [/url] :: [url=http://tcizlfupeky.14it.net/fklcuytbhspo.html] sweet [/url] :: [url=http://ojdbqruney.99-host.net/kuibydarc.html] peanut [/url] :: [url=http://bodipatlyrj.007gb.com/vharqtcm.html] erie [/url] :: [url=http://skfmbcand.10-host.com/qeudotirjhy.html] bedroom [/url] :: [url=http://sjrpoeivbk.1-2-3host.com/qhbutsj.html] northwest [/url] :: [url=http://ljoaqnpirz.10-host.com/comyl.html] martial [/url] :: [url=http://ezauirodnskp.10fast.net/aqlpiencftvo.html] painted [/url] ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.