Δυο αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έμπορο κοκαΐνης με περίπου ένα κιλό κόκα στην κατοχή του και, τώρα, βρίσκονται κατηγορούμενοι. Μετά από έρευνα των "αδιάφθορων" της αστυνομίας σε βάρος τους, κατηγορούνται ότι έφθασαν στη σύλληψη παίρνοντας πληροφορίες από 43χρονο τοξικομανή στον οποίο, ως αντάλλαγμα, έδωσαν ναρκωτικά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελιδας των Νέων, ως δράστες φέρονται αστυνομικός υποδιευθυντής κι ένας υπαστυνόμος.
Οι "αδιάφθοροι" ενημέρωσαν την εισαγγελία Εφετών θεσσαλονίκης και παρακολουθούσαν τον "πληροφοριοδότη", ένας 43χρονο υπάλληλο της HELEXPO. Μετά τη σύλληψη του Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών, το περασμένο Σάββατο, ο 43χρονος βρέθηκε στην Ασφάλεια και παρέλαβε, από τον υπαστυνόμο, 36,9 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο τοξικομανής υπέδειξε σημείο στο χώρο εργασίας του, όπου είχε κρύψει τα ναρκωτικά που του είχε δώσει ο υπαστυνόμος.
Οι "αδιάφθοροι" έκαναν έφοδο στα γραφεία των αστυνομικών και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρήκαν ένα πλαστό 100ευρω και μικροποσότητα ηρωΐνης, για τα οποία δεν υπήρχε έκθεση κατάσχεσης.
Αστυνομικοί και πληροφοριοδότης οδηγούνται, σήμερα, στον εισαγγελέα.

Πέρα από ο,τιδήποτε άλλο, η συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να "ανοίξει" την κουβέντα για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η αστυνομία, προκειμένου να φθάσει στη σύλληψη εμπόρων που σκορπίζουν το θάνατο στα παιδιά μας.