Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 49χρονος ο οποίος, τα ξημερώματα χθες, εισέβαλε μεθυσμένος σε καφετέρια στη Σταυρούπολη, ανάγκασε τους θαμώνες να βγουν έξω και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά έναν από αυτούς. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, στη συνέχεια, αποχώρησε για το σπίτι του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε ως εξής: Ο 49χρονος πήγε, αρχικά άοπλος, στην καφετέρια. Λογομάχησε με τον υπεύθυνο κι έφυγε. Επέστρεψε μισή ώρα αργότερα, οπλισμένος με καραμπίνα, για να γίνει ό,τι έγινε.
Ο 49χρονος, μετά τη λήξη του επεισοδίου έφυγε με κατεύθυνση προς την οικία του. Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Έπειτα από αναζητήσεις και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος, ο οποίος παρέδωσε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και κατείχε νόμιμα.

Η φωτογραφία είναι αρχείου