Έπαιρνε χρήματα από φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για να τις περάσει από το μάθημά του! Δράστης, αναπληρωτής καθηγητής, ο οποίος καταδικάστηκε, σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή. Επίσης, ηλεκτρολόγος - μηχανικός, που εμφανιζόταν ως... μεσάζων μαθητριών-καθηγητή, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2003 ο τότε αναπληρωτής καθηγητής, ζήτησε και έλαβε από τις δύο φοιτήτριες "φακελάκι" 250 ευρώ, από κάθε μία, προκειμένου να τις περάσει στο μάθημα των Μαθηματικών κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο του Οκτωβρίου. Όπως κατέθεσε η μία εξ αυτών, υπήρχε συγκεκριμένη «ταρίφα»: «Για να πάρεις 5 έδινες από 200 έως 250 ευρώ και για άριστα... 400 ευρώ».
Στην απολογία του, ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός άφησε να εννοηθεί ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από ενδοπανεπιστημιακούς κύκλους.
Τελικά, ο καθηγητής μαθηματικών καταδικάστηκε για παθητική δωροδοκία κι ο μηχανικός για άμεση συνέργεια στο αδίκημα.
Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί ο μεν πρώτος σε φυλάκιση δύο ετών κι ο δεύτερος σε φυλάκιση 18 μηνών, ενώ οι φοιτήτριες, που κατηγορούνταν, επίσης, για ενεργητική δωροδοκία, είχαν αθωωθεί.