Αντιγράφω (από email που μου ήρθε, αν και πιστεύω ότι το κείμενο κάπου έχει δημοσιευθεί, σε site, ή blog):
Η 27χρονη Jade Goody, η πιο γνωστή παίκτρια reality της Βρετανίας φέρεται να διαπραγματεύεται την πώληση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική κάλυψη του…τέλους της ζωής της. Η Goody πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και όλη η Βρετανία παρακολουθεί με ενδιαφέρον και συγκίνηση την ιστορία της.
Πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι της απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες ζωής. Την επόμενη κιόλας ημέρα, η – ομολογουμένως – πολύ άτυχη κοπέλα, προσέλαβε ατζέντη ο οποίος θα αναλάβει να πουλήσει την ιστορία της σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Μεταξύ άλλων οι τηλεθεατές θα δουν και το γάμο της, ο οποίος μάλιστα θα τελεστεί στην έπαυλη του Elton John. Η ίδια δηλώνει ότι έχει καλό σκοπό και ότι πουλάει την ιστορία της για να μαζέψει χρήματα για τα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 και 5 ετών.
H Jade Goody έγινε γνωστή στη Βρετανία, χάρη στη συμμετοχή της στο Big Brother, το 2002. Παρόλο που δεν κέρδισε, έγινε η αγαπημένη του κοινού και των tabloid.. Έπιασε το νόημα και πέρασε τα επόμενα έξι χρόνια, συμμετέχοντας σε απανωτά reality show.
Το 2007, καθώς έπαιζε στο Celebrity Big Borther, η Goody κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά όταν τσακώθηκε - σε ζωντανή μετάδοση - με την Ινδή ηθοποιό Shilpa Shetty. Για να εξιλεωθεί, η νεαρή Βρετανίδα αποφάσισε να πάει στην Ινδία και να πάρει μέρος σε…άλλο ένα reality. Και ακριβώς εκεί, τον Αύγουστο του 2008 και πάντα σε ζωντανή μετάδοση, η Goody έμαθε ότι είχε καρκίνο.
Και τώρα που ετοιμάζεται να αφήσει τον κόσμο τούτο, είναι αποφασισμένη να το κάνει όπως και σχεδόν όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή της: μπροστά στις κάμερες.

H φωτογραφία, με τίτλο Portable Television είναι της Claire Gray, από το photo.net