Ανανεωμένο 14.25

Έληξε η κατάληψη, η οποία διήρκεσε για, περίπου, μιάμισι ώρα, στα Δημοτικά Ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης, από νεαρούς που δηλώνουν συμπαράσταση στην καθαρίστρια Κονσταντίνα Κούνεβα, η οποία νοσηλεύεται, σε άσχημη κατάσταση, μετά από επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, για τη συνδικαλιστική της στάση.
Οι νεαροί ζήτησαν να μεταδώσουν μηνύματά τους, αλλά κατά την ώρα της εκπομπής "έπεσε" ο πομπός κι όταν επανήλθε οι καταληψίες έκαναν λόγο για προσπάθεια φίμωσής τους. Για το θέμα ειδοποιήθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Όπως δήλωσε ο εκπαιδευτικός Χ. Γκόρτζιας, που συμμετείχε στην κατάληψη, ως μέλος της Πρωτοβουλίας για την Κούνεβα, είναι ανάγκη να σταματήσει το εμπόριο εργασίας και τα μέλη της Πρωτοβουλίας ήθελαν να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους, γι αυτό προχώρησαν στην κατάληψη των Δημοτικών Ραδιοφώνων FM100 και FM 101. Στις 25 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνέλευση της Πρωτοβουλίας στα γραφεία της ΕΔΟΘ(στις 19.00 στην οδό Πρ. Κορομηλά).