Μέσω του μπλογκ του αντέδρασε, στη διαγραφή του, ο βουλευτής Αρκαδίας, Πέτρος Τατούλης. Έγινε, μάλιστα, ακόμη πιο αιχμηρός και προέβη σε χαρακτηρισμούς σε βάρος του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Στο κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο (και το οποίο μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ) υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε προσωπικό και πολιτικό αδιέξοδο, και υπογραμμίζει: «Αρκετά με τις διεφθαρμένες κλειστές ομάδες εξουσίας»!
Χαρακτηρίζει «συνένοχο στη διαφθορά, στην ανικανότητα και την ανευθυνότητα» τον πρωθυπουργό και υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους κληρονόμους και πρίγκιπες της πολιτικής».
Κόβει τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η επιστροφή στη γνωστή πασοκική πολιτεία δεν είναι λύση κι επιτίθεται και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο αποκαλεί φορέα του παλιού, του αναποτελεσματικού και του διεφθαρμένου.
Σημειώνει ότι η κεντροδεξιά πρέπει να βρει τις χαμένες της ρίζες και καταλήγει με τις φράσεις: «Οι επικοινωνισμοί τελείωσαν. Αρχίζει η πραγματική πολιτική».