Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε
συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 31/03 από 9π.μ. έως 1μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι 2ος όροφος).

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για την ομαλή διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.  

Ας μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει. Ας πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση. Ας είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα. Μένουμε σπίτι αλλά βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα.