[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πριν βγει το 2020 το Αεροδρόμιο Μακεδονία θα αποκτήσει νέο τέρμιναλΠριν το τέλος του 2020 αναμένεται να παραδοθεί το νέο τέρμιναλ του αεροδρομίου Μακεδονία, όπως ανακοίνωσε, σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport, Αλεξάντερ Τσινέλ.

Όπως είπε, «το κατασκευαστικό πρόγραμμα της Fraport έχει φτάσει πλέον στο 78% ολοκλήρωσης για τα 14 αεροδρόμια στο σύνολό τους και σε ποσοστό 58% στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης», που το χαρακτήρισε «πολύ καλό ποσοστό σε σχέση με την πολυπλοκότητα του έργου». Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του πυροσβεστικού σταθμού, οι δρόμοι πρόσβασης και το 100% των εργασιών τσιμεντοποίησης και εκκρεμεί η κατασκευή της πρόσοψης και των εσωτερικών χώρων του τέρμιναλ. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]