[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο ΜαρινάκηςΟ Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, όπως διαπιστώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υποβολής υποψηφιοτήτων.

Η υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων και αφού δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα, όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας της οργάνωσης, ανακηρύχθηκε πρόεδρος από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Ως εκ τούτου η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε πως νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παύλος Μαρινάκης.
«Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία» τόνισε στη σύντομη ομιλία του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]