[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο νούμερο 1 οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη ΘεσσαλονίκηΣτην πρώτη θέση των συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη, παραμένουν οι συλλήψεις για ναρκωτικά Αυτό προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας, που αφορούν το τελευταίο τετράμηνο του 2019.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 5.527 ελέγχους ατόμων και προχώρησαν σε προσαγωγές όπου συνέτρεχαν προϋποθέσεις. Έκαναν 2.552 ελέγχους σε οχήματα, πραγματοποίησαν 43 ελέγχους σε καταστήματα, διενήργησαν 16.616 έρευνες σε πλατείες-πάρκα-αλσύλια και διάφορους άλλους χώρους και συνέλαβαν 466 άτομα για διάφορα αδικήματα.
Τα περισσότερα από αυτά (193) συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. άλλα 137 για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 43 για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις και 26 για παράβαση του νόμου περί Όπλων.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και ελέγχων, κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη, κοκαΐνη, κάνναβη, ναρκωτικά δισκία κ.λπ.), όπλα (κυνηγετικό, μαχαίρια, φαλτσέτα, ξίφος, τόξο, γκλοπς κ.λπ.), είδη λαθρεμπορίου (λαθραία καπνικά προϊόντα), διαρρηκτικά εργαλεία, προϊόντα κλοπών κ.α.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]