Το Ολυμπιακό Μουσείο για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το “Extra Summer Olympic Camp”, την πιο διασκεδαστική απόδραση, για τους μικρούς του φίλους, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Έως ότου χτυπήσει το πρώτο κουδούνι του σχολείου, καλεί τους μικρούς του φίλους να περάσουν τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες παιχνίδια, δράση και ξεγνοιασιά!
Το “3ο Extra Summer Olympic Camp”, ένα πλούσιο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας δημοτικού, 6-12 χρονών, πρόκειται να διεξαχθεί από τις 2  έως τις 6 Σεπτεμβρίου!
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια, να κατασκευάσουν μασκότ, να γίνουν μικροί καλλιτέχνες, να δημιουργήσουν λαχταριστές συνταγές και να ανακαλύψουν τα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα του Μουσείου συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με τη μάθηση. Ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ολοήμερης διάρκειας, που θα ανανεώσει το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών.

Οι δραστηριότητες αρχίζουν στις 8:00 το πρωί και διαρκούν έως τις 16:00.

Οι εγγραφές άρχισαν.

Πληροφορίες καθημερινά 9.00-16.00 στο  ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Τ 2310968531 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edu1@olympicmuseum.org.gr