[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα τρία βιοτεχνικά επιμελητήρια της χώρας ενώνουν τις δυνάμεις τους στην 84η ΔΕΘΤις δυνάμεις της ενώνει η ελληνική βιοτεχνία. Τα τρία αμιγή βιοτεχνικά επιμελητήρια της χώρας (Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης) συμμετέχουν για πρώτη φορά σε ένα κοινό περίπτερο,  στο περίπτερο 2, στην 84η ΔΕΘ.


Επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της βιοτεχνίας συμμετέχουν προκειμένου να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητες της μεταποίησης αλλά και της παροχής υπηρεσιών.

Οι συμμετοχές αφορούν άνω των 30 επιχειρήσεων – μελών των τριών επιμελητηρίων: Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει και τον συντονισμό των προετοιμασιών προκειμένου να παρουσιαστεί το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μάλιστα για τον καλύτερο συντονισμό του εγχειρήματος οι  πρόεδροι καθώς και εκπρόσωποι των τριών επιμελητηρίων συναντήθηκαν στην Αθήνα, τη Δευτέρα.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη φετεινή διοργάνωση της ΔΕΘ προέρχονται από μία μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, όπως μεταξύ άλλων: ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φωτοβολταϊκών συστημάτων, εκδόσεων, κατασκευής προκάτ κτιρίων, κατασκευής πλαστικών, επισκευής και συντήρησης πλοίων και σκαφών, ειδών καθαρισμού, κατασκευής προϊόντων από ξύλο, δέρματος, ειδών σαγματοποιΐας, κατασκευής μεταλλικών μικροαντικείμενων, παραγωγής κατεψυγμένων και νωπών σφολιατοειδών κ.α. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]