[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλάζουν όλα στην Τοπική ΑυτοδιοίκησηΣημαντικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάγνωσης και συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Όπως είπε στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρικάκος. πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η κατάργηση της απλής αναλογικής στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Είπε επίσης πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει στη Βουλή νομοθετική παρέμβαση η οποία δίνει λύση σε όσα προβλήματα μπορεί να λυθούν,διευκολύνοντας έτσι τις συνεργασίες μεταξύ των παρατάξεων που δεν έχουν πλειοψηφία κι όπως είπε, δεν μπορούν να διοικήσουν.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ο ΕΝΦΙΑ θα μεταφερθεί στην αυτοδιοίκηση εντός της τετραετίας.
Παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στον εκλογικό νόμο και και δικαίωμα ψήφου για της εθνικές εκλογές στους Έλληνες του Εξωτερικού..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]