[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μεγάλες οι καταστροφές σε επιχειρήσεις εστίασης της ΧαλκιδικήςΑποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, όπως δήλωσε, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και το δημοσιογράφο Δημήτρη Ασπροπούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποδομές, επισήμανε τον κίνδυνο, αν δεν αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, να σημειωθούν πολύωρες διακοπές υδροδότησης, καθώς δε λειτουργούν, πλέον, τα αντλιοστάσια.
“Οι ζημιές στις επιχειρήσεις εστίασης, είναι τεράστιες”, τόνισε “καθώς οι επιχειρηματίες αναγκάζονται να πετάξουν ό,τι τρόφιμα είχαν στα ψυγεία, τα οποία, χωρίς ρεύμα, δεν λειτουργούν”. Πρόσθεσε ότι στην Κασσάνδρα λειτουργούν 22.000 επιχειρήσεις που φιλοξενούν 120.000 τουρίστες, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]