Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε… παιδικές κούκλες! Ο λόγος για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και λειτουργούσε ως… «οικογενειακή επιχείρηση».

Συνελήφθησαν ως μέλη δυο Έλληνες 45χρονος και 20χρονη (είναι πατέρας και κόρη) και 45χρονη αλλοδαπή (είναι η μητέρα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αντρόγυνο σε περιοχή της Ημαθίας, να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 20χρονης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στο εσωτερικό παιδικής κούκλας, βρέθηκαν δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα λάπτοπ.
Την κούκλα είχαν δώσει στη 45χρονη τα μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα. Την έφερε με τρένο ως την Ημαθία κι εκεί την παρέλαβαν πατέρας και κόρη για να τη φέρουν στη Θεσσαλονίκη.
 Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.640 ευρώ, καθώς και δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν σχισμές-κρύπτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν κοκαΐνη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.