[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανθοπώλες: Μας παίρνουν τη δουλειά οι πλανόδιοι του παρεμπορίου!Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατέθεσαν, μέσω του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, οι ανθοπώλες της πόλης.

Όπως υποστηρίζουν, πλανόδιοι χωρίς άδειες πουλούν ανθοδέσμες τις μέρες ορκωμοσιών φοιτητών σε Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ΠΑΜΑΚ, με αποτέλεσμα να χάνουν τζίρους  δεκάδων χιλιάδων ευρώ, λόγω  αυτού του παρεμπορίου.
Ζητούν να ληφθούν μέτρα για την πάταξη του παρεμπορίου λουλουδιών στους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και υπογραμμίζουν ότι “τα άνθη είναι κακής ποιότητας και άγνωστης προέλευσης». Προσθέτουν ότι, όταν βλέπουν την αστυνομία, μπαίνουν στο προαύλιο του πανεπιστημίου, για να αποφύγουν τη σύλληψη, αλλά κι όταν και εάν συλληφθούν, τη γλιτώνουν με ένα πρόστιμο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]