[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μέλος σε δ.σ. ΜΚΟ ο ΜπουτάρηςΤα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης SolidarityNow εξέλεξαν ομόφωνα τον Γιάννη Μπουτάρη ως νέο μέλος στο ΔΣ της οργάνωσης, τιμώντας τη μεγάλη συμβολή του στη τοπική αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης, ο Γιάννης Μπουτάρης ισχυροποίησε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της πόλης του και συνετέλεσε ώστε η Θεσσαλονίκη, στα χρόνια της δημαρχίας του, να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς την πολυπολιτισμική της κληρονομιά, με τρόπο που να αγκαλιάσουν και πάλι οι πολίτες της τις πολυεθνικές τους ρίζες.

«Το πρωτοποριακό του έργο, τόσο οι δράσεις του στον ανθρωπιστικό τομέα, κυρίως με την προσφυγική κρίση, όσο και οι δράσεις του για την προστασία του περιβάλλοντος, κάνουν όλα τα μέλη του SolidarityNow υπερήφανους που ο Γιάννης Μπουτάρης θα συμβάλλει στην οργάνωσή μας με την εμπειρία του και τις καινοτόμες κοινωνικές προτάσεις του στο έργο και το όραμα για μια ανοιχτή κοινωνία», σημειώνεται.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]