Γράφει η ΥΡΩ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΗ*

Γεια σας, εγώ είμαι η Υρώ και ήρθα για να πίνουμε χαλαρά τον καφέ μας.


Για αρχή θα μιλήσουμε για το πρώτο ραντεβού. Μιας και μπαίνει η άνοιξη και- τι μπαίνει που έχει μπει.. ANYWAY! Τι λέγαμε; Α! Ναι! Πρώτο ραντεβού..!

-Αυτή.


Βρε γλυκιά μου μια χαρά ρούχα έχεις.. Μην σε πιάνει κρίση.. Βάλε ένα all time classic, mini black dress. Η Coco Chanel κάτι ήξερε όταν το λάνσαρε. Ανάλογα το που θα σε πάει διαλέγεις και το ύφος του φορέματος σου. Μπορείς να βάλεις λευκά sneakers, αρβύλες, ή και τακούνι εως δέκα πόντους, όχι πιο ψηλό, αντιθέτως μπορείς να βάλεις και πιο κοντό. (πάντα να κοιτάς τον καιρό!)
Δεν θες φόρεμα; Ένα παντελόνι σε regular γραμμή ή high waist με ένα πουκάμισο ή ένα κορμάκι είναι εξίσου μια καλή επιλογή.
Το παντελόνι εννοείται μπορείς να το αντικαταστήσεις με φούστα.
Μην φοβηθείς το χρώμα στα αξεσουάρ ή στο πανωφόρι σου, το μαύρο δηλώνει την απουσία χρώματος και σε αφήνει ελεύθερη να παίξεις.
Μαλλιά και μακιγιάζ, σε ικετεύω μην το παρακάνεις.. Είπαμε να είσαι Θεά όχι αγνώριστη.
Ακολούθησε την ρουτίνα του καθημερινού σου μακιγιάζ και βάλε ένα κραγιόν με χρώμα και αν το κατέχεις το άθλημα βάλε eyeliner.

-Αυτός.


Το ξέρω ότι κατά βάθος σε νοιάζει τι σκέφτεται για το ντύσιμο σου. Δεν είναι αναγκαίο να πας σαν γαμπρός..
Ένα τζιν και ένα πουκάμισο, ένα t-shirt και ένα υφασμάτινο παντελόνι. Επιδίωξε το ντύσιμο να είναι επιμελημένα ατημέλητο.
Αν γενικά δεν αφήνεις μούσι ή μουστάκι ξυρίσου! Αν πέσει φιλί δεν θέλω να φιλάω κακτάκι.. Στην περίπτωση που έχεις μούσια περιποιήσου τα και φρόντισε να έχεις περάσει από τον μπαρμπέρη να κάνει σωστή δουλεία. Στρώσε και το μαλλί με το πιστολάκι και μια βούρτσα.
Προσοχή στα παπούτσια! Μην βάλεις αυτά που φοράς στη δουλεία και στο γυμναστήριο.. Για όνομα του Θεού.. Βόλτα πάμε όχι για Μαραθώνιο. Sneakers, αρβύλες δεκτά.


Καταλαβαίνω το άγχος και των δύο πλευρών. Η άλλη τρέχει πανικόβλητη, να είναι μια θεά για την πρώτη τους συνάντηση και ο κύριος αναρωτιέται αν βούρτσισε τα δόντια του πριν ή μετά το 10’ άντε 20’ μπάνιο του, άλλα είναι ήδη στο δρόμο οπότε δεν τον πολυνοιάζει. Τσίχλες να υπάρχουν! Όμως στο τέλος αυτό που μετράει είναι απλά να είσαι ο εαυτός σου. Όσο όμορφα ρούχα ή μακιγιάζ και να βάλεις τα μάτια βλέπουν περισσότερα από όσα πιστεύουμε. Απολαύστε το και χαρείτε το κάθε λεπτό.




Η Υρώ Ασπροπούλη είναι σχεδιάστρια μόδας - στυλίστρια https://www.instagram.com/argywhite/