[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα «άκουσε» ο Βούτσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Είχε και… παρατράγουδα και μάλιστα δυσάρεστα για τον Πρόεδρο της Βουλής, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται στο Δημαρχείο της πόλης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας».Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο Νίκο Παρασκευόπουλο.


Ωστόσο, έξω από τον χώρο της εκδήλωσης υπάρχει κόσμος που διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αποδοκιμάζει όσους προσέρχονται στην εκδήλωση.


Μάλιστα μία από τις διαδηλώτριες εισήλθε στην αίθουσα της εκδήλωσης και βλέποντας τον Νίκο Βούτση του φώναξε: «Όλοι εσείς που ψηφίσατε την προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε».


Αμέσως μετά οδηγήθηκε στην έξοδο από τους αστυνομικούς που βρισκόταν εντός.


Η αντίδραση των βουλευτών και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί για την εκδήλωση ήταν ειρωνικά χειροκροτήματα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]