Μετά από δύο ατυχήματα και μία εισαγγελική παρέμβαση, δεκάδες αναφορές στον Τύπο, χιλιάδες αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια και αρκετές αναφορές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σήμερα, η εταιρία που έφερε τα ηλεκτρικά πατίνια στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την αντίδρασή της.Συγκεκριμένα, ο Alessandro Tommasi,  Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Eλλάδα, δήλωσε νωρίτερα σήμερα:


"Το αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη υλοποιείται ήδη από την ομάδα μηχανικών μας σύμφωνα με τη δέσμευσή μας στα θέματα ασφάλειας. Ο,τι ανακοινώσαμε νωρίτερα σήμερα για την πόλη της Αθήνας, θα εφαρμοστεί σε ολόκληρη τη χώρα. Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη Μεσογειακή πόλη που συνεργάστηκε μαζί μας για την λειτουργία των ηλεκτρικών πατινιών και δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί της για ένα καινοτόμο σύστημα κινητικότητας στην πόλη.”


Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είχε ανακοινώσει στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ότι θα ζητήσει από την εταιρία να περιορίσει την ταχύτητα την οποία μπορούν να αναπτύξουν τα συγκεκριμένα πατίνια, στα 10 χιλιόμετρα την ώρα.


Όσον αφορά την εισαγγελική έρευνα για το θέμα, δεν έγινε κάποια αναφορά.