[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κοινό φόρουμ με τα Σκόπια χρηματοδοτεί το ΥΜΑΘ

Τη «διοργάνωση Διαβαλκανικού Forum με τίτλο “Η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας”» ανέθεσε σε δύο εταιρίες η νέα υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου.Όπως αναφέρει στην σημερινή έντυπη έκδοσή του, ο “Ελεύθερος Τύπος”, η ανάθεση είναι ύψους 66.500 ευρώ. Οπως ανακοίνωσε, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5 και 6 Απριλίου, με τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια. Στο forum, η διοργάνωση του οποίου ήταν μια πρωτοβουλία της κ. Νοτοπούλου, θα διερευνηθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων και υποδομών μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Και η εφημερίδα, στο ρεπορτάζ του συναδέλφου Άγγελου Αγγελίδη, σχολιάζει: “Με άλλα λόγια, το κράτος θα πληρώσει 66.500 ευρώ για τη διοργάνωση ενός διήμερου forum όπου π κυβερνητική προπαγάνδα θα «χτυπήσει κόκκινο», με σκοπό την προβολή της συμφωνίας των Πρεσπών και των Σκοπιανών υπουργών”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]