[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βλήμα του Β Παγκοσμίου Πολέμου στο… Όλυμπος Νάουσα!

Βλήμα του Β Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε, πριν από λίγο, στα θεμέλια του κτιρίου όπου, επί χρόνια, στεγαζόταν το περίφημο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης “Όλυμπος – Νάουσα”, στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης.Το βλήμα βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο υπόγειο, από εργάτες συνεργείου και, αμέσως, ειδοποιήθηκε η Άμεσος Δράση. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της αντιτρομοκρατικής, ενώ έχει ειδοποιηθεί και το αρμόδιο κλιμάκιο του Στρατού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οβίδα που έπεσε από βομβαρδιστικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Θεσσαλονίκης.


Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης διεξάγεται κανονικά, ενώ έχει απαγορευτεί μόνον η κυκλοφορία των πεζών από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, οι πεζοί μπορούν να περπατούν στο απέναντι πλακόστρωτο της παραλιακής.


Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]