Μέσα στις επόμενες βδομάδες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη δυσοσμία στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος.


Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως είπε, η Περιφέρεια θα δώσει λύση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, στο πρόβλημα της δυσοσμίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο όπως υπογράμμισε, ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄80 και στο οποίο ουδείς φορέας παρενέβαινε.

"Ανακοινώνω ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει τη σχετική έρευνα, βρίσκεται κοντά στο τέλος της και τις επόμενες εβδομάδες, μόλις λάβω το τελικό πόρισμα θα ανακοινώσω δημόσια στους συμπολίτες μας ποιος ή ποιοί είναι αυτοί που ευθύνονται για τη ρύπανση και τη δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Καμία έκπτωση. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι΄ αυτή την αραράδεκτη κατάσταση στη Δυτική Θεσσαλονίκη" συμπλήρωσε.