[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στις επόμενες βδομάδες το πόρισμα του ΑΠΘ για τη δυσοσμία στα δυτικά

Μέσα στις επόμενες βδομάδες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη δυσοσμία στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος.


Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως είπε, η Περιφέρεια θα δώσει λύση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, στο πρόβλημα της δυσοσμίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο όπως υπογράμμισε, ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄80 και στο οποίο ουδείς φορέας παρενέβαινε.

"Ανακοινώνω ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει τη σχετική έρευνα, βρίσκεται κοντά στο τέλος της και τις επόμενες εβδομάδες, μόλις λάβω το τελικό πόρισμα θα ανακοινώσω δημόσια στους συμπολίτες μας ποιος ή ποιοί είναι αυτοί που ευθύνονται για τη ρύπανση και τη δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Καμία έκπτωση. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι΄ αυτή την αραράδεκτη κατάσταση στη Δυτική Θεσσαλονίκη" συμπλήρωσε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]