[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΝΔ Θεσσαλονίκης: (Αντι)εκδήλωση στο συνέδριο η εμφάνιση Τσίπρα

Κομματική (αντι)εκδήλωση χαρακτηρίζει την εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή, η ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.


Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ έχει ως εξής:

"Την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία θα ξεκινάει το 12ο Συνέδριό της στην Αθήνα, με συμμετέχοντες πάνω από 5000 εκλεγμένα στελέχη, παρατηρητές και προσκεκλημένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης και ο κος Τσίπρας επέλεξαν να διοργανώσουν κομματική (αντι)εκδήλωση για τη… Μακεδονία. Προφανής στόχος τους να προσελκύσουν φώτα δημοσιότητας απέναντι από το εφαλτήριο  Νίκης της Νέας δημοκρατίας.
Την ίδια ώρα, Μακεδονικές οργανώσεις πολιτών καλούν σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εξαγνίσει. 
Ενώ η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζει το Συνέδριο που ενώνει τους Έλληνες αναδεικνύοντας τη νέα Ελλάδα της δημιουργικής ανάπτυξης, ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει (αντι)εκδήλωση. Υιοθετεί προκλητικές εκφράσεις διχασμού, προσπαθώντας να προσελκύσει επικοινωνιακά με την πόλωση και τον ακραίο λόγο. Ξαφνικά οι Θεσσαλονικείς στέλνονται σε «εποχές Κοτζαμάνη» και χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί», καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ βάφει μαύρη τη Θεσσαλονίκη για να αναδείξει την κομματική του αντι-εκδήλωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει να διακινδυνεύσει την ομαλότητα της πόλης, για να δημιουργήσει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό απέναντι από το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. 
Η Νέα Δημοκρατία καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης να απορρίψει τον εξτρεμισμό. Να μην παρασυρθεί από τα ακραία στοιχεία που καιροφυλακτούν για να αναδείξουν την παρουσία τους σε βάρος της ηρεμίας και της ομαλότητας της πόλης. Οι πληγές των καταστροφών της περασμένης εβδομάδας είναι νωπές. 
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πεδίο εντυπώσεων. Θα έχουν την απόλυτη ευθύνη όποιοι διακινδυνεύσουν να αναστατώσουν πάλι την πόλη".  

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]