[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με 60.000 τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός

Η απόφαση ήταν να βγει σήμερα το αργότερο αύριο. Τελικά η Πειθαρχική της ΕΠΟ έβγαλε την τιμωρία για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη το μεσημέρι για τα όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στο ματς με την Παναχαϊκή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώνουν πρόστιμο 60.000 ευρώ μιας και υπήρχε μετατροπή κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία, με βάση τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4β, που κάνει λόγο για βιαιοπραγία κατά προσώπων, αλλά η υπόθεση εκδικάστηκε με τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4α.

Το δικαστήριο δέχτηκε τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού στο υπόμνημα 50 σελίδων που κατέθεσαν και πείστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών. Η απόφαση λήφθηκε παμψηφεί από την τριμελή Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]