[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο... Κλεισθένης
Το θέμα των αλλαγών που θέλει να επιφέρει η κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (το νομοσχέδιο με την επωνυμία "Κλεισθένης") είναι ένα από όσα θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018.


Συνολικά στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν... 71 θέματα, κάτι που δεν αποκλείει ή τη λήξη της συνεδρίασης τις... πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ή τη διακοπή της και τη συνέχισή της άλλη μέρα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η έναρξη της συνεδρίασης προγραμματίστηκε για τις 2 μ.μ. (αντί της συνηθισμένης 4 μ.μ.), αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι θα προσέλθουν στην ώρα τους, όπως, άλλωστε, γίνεται πάντα!

Επίσης, στη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένα κι άλλα θέματα που... σηκώνουν συζήτηση, όπως η έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής Δήμου Θεσσαλονίκης, περιόδου 2019- 2022, η αποδοχή της συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος IΙ» που αφορά στην προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, η συνδιοργάνωση ποδηλατικών δράσεων Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας για παιδιά που δίνει την αφορμή στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να μιλήσουν για το παρατημένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων του Δήμου Θεσσαλονίκης, η παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του αναψυκτηρίου στον Κέδρινο Λόφο (ειδικά μετά τις αντιδράσεις για την παραχώρηση των γυάλινων περιπτέρων της Νέας Παλίας), αλλά και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού έργων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (δάνειο για το οποίο η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ "Ανοικτή Πόλη", αλλάζει συχνά γνώμη για το αν είναι χρήσιμο ή όχι...).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]