32804688_10216539617590967_1159908059187773440_n


Την προσδοκία ότι με την εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ, σύντομα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, θα αντιμετωπιστεί η ανεργία και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα των εργασιακών σχέσεων, με σεβασμό στην συλλογική αυτονομία εξέφρασε κλιμάκιο της ΝΔ Θεσσαλονίκης το οποίο επισκέφθηκε, σήμερα, το ΕΚΘ.


Η επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εντάσσεται στο πρόγραμμα αντίστοιχων επισκέψεων στους κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και είναι μια ακόμη προσπάθεια για την διαρκή επικοινωνία της ΝΔ με την κοινωνία.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γυφτόπουλος, προέταξαν  «την απαρέγκλιτη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη δυνατότητα των εργαζομένων και των εργοδοτών να καθορίζουν οι ίδιοι από κοινού τις εργασιακές τους σχέσεις».


Ανέφερε, ακόμη, ότι η ΝΔ προσδοκεί ένα διαφορετικό συνδικαλιστικό πνεύμα, «διαφορετικό από αυτό που μας οδήγησε, μαζί με άλλα, στην βαθιά οικονομική κρίση. Η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων εξασφαλίζεται με την αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και η βελτίωση των μισθολογικών και μη παροχών πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά δεδομένα της αγοράς στη συλλογική συνδικαλιστική ελευθερία και να ακολουθούνται οι καλές διεθνείς και ευρωπαϊκές συνδικαλιστικές πρακτικές».


Τα μέλη της ΝΔ διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους ότι »η πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΔ, θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες, θα δώσει δουλειά στους ανέργους και θα διασφαλίσει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο για αυτούς και τα παιδιά τους».