[Εκλογές][bsummary]

Μια βόλτα ως τη Δοϊράνη

Είναι κοντά. Είναι μαγευτικά. Και θα φάτε καλό ψάρι!Τι καλύτερο για μια ημερήσια εκδρομή το Σαββατοκύριακο; Η λίμνη Δοϊράνης είναι ιδιαίτερα κοντά στη Θεσσαλονίκη (περίπου 90 χιλιόμετρα) κι ο δρόμος ιδιαίτερα καλός.


Κατευθύνεστε στο δρόμο προς το Κιλκίς κι από εκεί, με βάση τις πινακίδες, προς Δοϊράνη. Θα βρεθείτε μπροστά σε ένα μαγευτικό τοπίο που θα σας αποζημιώσει, τόσο στην περίπτωση που επιλέξετε μια συννεφιασμένη μέρα, όσο και μια ηλιόλουστη.
Εκεί θα βρείτε δυο – τρία ταβερνάκια που ψήνουν ποταμίσια ψάρια, ενώ για όσους θέλουν να κάνουν ένα… ταξίδι στο εξωτερικό, αν διαθέτετε διαβατήριο και πράσινη κάρτα για το όχημα, είναι εύκολο να περάσετε στην Σκοπαινή πλευρά, όπου το ψάρι είναι, σαφώς, φθηνότερο. Α, επίσης γνωρίζουν και μιλούν Ελληνικά.
Ο φωτορεπόρτερ Αλέκος Στυλιανίδης, που μας ταξιδεύει εκεί με τον φωτογραφικό του φακό, επέλεξε για τη μετακίνησή του μοτοσικλέτα και τα ελληνικά ταβερνεία.


Σημείωση: Το μέρος δεν είναι ιδανικό για παιδιά, αφού πέρα από την παρατήρηση της λίμνης δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Αντιθέτως, προτείνεται σε εραστές (και του τσίπουρου).


Καλό ταξίδι.


Από το http://savatokyriako.blogspot.gr/2018/04/blog-post_57.html#more

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]