Πατέρας, μάνα, κόρη και γαμπρός διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη!

Τη σπείρα εξάρθρωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνέλαβαν τρεις ομογενείς ηλικίας 62 (πατέρας), 63 (μητέρα) και 37 (κόρη) ετών, καθώς και τον 47χρονο ομογενή σύζυγο της 37χρονης. 

Αρχικά, χθες (21-04-2018) το πρωί, εντοπίσθηκαν ο 62χρονος και η 63χρονη να βγαίνουν από το σπίτι τους στην περιοχή της Μενεμένης με δυο τσάντες που περιείχαν 218 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 19 συσκευασίες καπνού. Επίσης, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του 62χρονου, καθώς και στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 1.172 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 59 συσκευασίες καπνού.

Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα όπου διαμένει η κόρη τους με τον 47χρονο σύζυγό της στην περιοχή των Αμπελοκήπων, καθώς και στο αυτοκίνητο του 47χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ο 62χρονος, όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.640 λαθραία πακέτα τσιγάρα. 

Εναντίον τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.