Μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις στην ιστορία της μουσικής ανακοινώθηκε σήμερα από το θρυλικό συγκρότημα ΑΒΒΑ, το οποίο θα επανενωθεί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά τη διάλυσή του.


Οι Αγκνέθα, Μπένι, Μπγιορν και Άννι Φριντ, επιβεβαίωσαν την είδηση με μια ανάρτηση τους στο Instagram, στην οποία τονίζουν ότι ήταν μια «απροσδόκητη συνέπεια» μετά την περιοδεία «εικονικής πραγματικότητας».

Οι τέσσερις δε, περιέγραψαν την επιστροφής τους στο στούντιο 35 χρόνια μετά προκειμένου να ηχογραφήσουν δύο νέα κομμάτια, σαν μια «εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία».

Όπως δηλώνουν, «η απόφαση να προχωρήσουμε με το συναρπαστικό πρότζεκτ της περιοδείας «Avatar» των ΑΒΒΑ, είχε μια απροσδόκητη συνέπεια. Και οι τέσσερις είχαμε την αίσθηση ότι έπειτα από περίπου 35 χρόνια, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να ενώσουμε τις δυνάμεις ξανά και να μπούμε στο στούντιο ηχογράφησης. Έτσι το κάναμε.

Και ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε απλώς λείψει σε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα τραγούδια και ένα από αυτό το «I Still Have Faith In You» θα εκτελεστεί από τους ψηφιακούς εαυτούς μας σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του NBC και του BBC που θα μεταδοθεί τον Δεκέμβριο. Μπορεί να είμαστε μεγάλοι σε ηλικία αλλά το τραγούδι είναι νέο. Και είναι υπέροχο».