Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την μεγάλη του νίκη και κυρίως εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Χαλκμπανκ, και πλέον στρέφει την προσοχή του στο αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας το απόγευμα της Παρασκευής στο Γυμναστήριο Κανήθου.
Η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, από την μεγάλη εμφάνιση και θέλει να αποδείξει και στην Χαλκίδα, πώς από ματς σε ματς βελτιώνεται σταθερά. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη της γηπεδούχου που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με υψηλούς στόχους και καλούς αθλητές.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, μιλώντας στο salonicanews  τόσο για το ματς του Τσάμπιονς Λίγκ, όσο και για το επερχόμενο του πρωταθλήματος δήλωσε: "Παίξαμε πολύ καλά. Ξέραμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα, όπως η Χάλκμπαν και το αποδείξαμε. Βρίσκουμε τα πατήματα μας, ήρθαν κάποια νέα παιδιά τα οποία θέλουν χρόνο. Ανεβαίνουμε και πιστεύω πώς θα το δείξουμε αυτό και στην συνέχεια.

Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε σε τέτοιο μεγάλο ματς και δώσαμε την ελπίδα, στον κόσμο και την διοίκηση ότι μπορούμε να περάσουμε. Εμείς θα το προσπαθήσουμε με ότι τραυματισμούς και να έχουμε, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, όλοι έχουμε έρθει εδώ με στόχο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, ήταν μεγάλη νίκη, να δουλέψουμε παραπάνω για τη συνέχεια".
O ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Χαλκιδα. Ο Ριτσι περιμένει με αγωνία να δεί την κατάσταση των Βαλκίερς και Τακουρίδη.