[Εκλογές][bsummary]

Ρημάζει εδώ και χρόνια Φοιτητική Εστία του ΑΤΕΙ/Θ στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Απαντήσεις για τη μη αξιοποίηση επταώροφης φοιτητικής εστίας του ΑΤΕΙ/Θ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία ρημάζει με το πέρασμα των ετών, ζητούν με ερώτηση τους οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς Β’ Θεσσαλονίκης και Γιάννης Σαρίδης Α’ Θεσσαλονίκης. Όπως τονίζεται στο κείμενο της ερώτησης, το συγκεκριμένο κτίριο έχει τη δυνατότητα να στεγάσει μέχρι και 200 φοιτητές – φοιτήτριες.

Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, κ. Φωκάς και κ. Σαρίδης ζητούν να ενημερωθούν από τον αρμόδιο υπουργό, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί χρήματα για την αποκατάσταση των καταστροφών, καθώς το ΑΤΕΙ/Θ πέτυχε το 2013 την ένταξη έργου για αποκατάσταση των ζημιών ύψους 3.000.000 ευρώ, ώστε να λειτουργήσει και πάλι ως φοιτητική εστία.

Επίσης, ζητούν ενημέρωση για τους λόγους που παραμένει αναξιοποίητη μια εστία τη στιγμή που υπάρχουν φοιτητές, οι οποίοι εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω ανέχειας, αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν εξαρχής στο κλείσιμο της.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]