Έτοιμος και με μοναδική απουσία αυτή του τερματοφύλακα Κοτανίδη, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.30 στην Μίκρα, την ΧΑΝΘ σε νόκ άουτ αγώνα στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο “Δικέφαλος” θέλει καθαρή νίκη πρόκριση στους του θεσμού, καθώς είναι και κάτοχος του κυπέλλου και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Στελιος Σειρεκίδης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών χθες βράδυ στην Μίκρα και με ένα χαλάρωμα σήμερα το πρωί κλείνει την προετοιμασία του. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Παράλληλα η διοίκησή και η τεχνική ηγεσία ζητούν την στήριξη του κόσμου τον οποίο και καλούν στο γήπεδο.

Ο “Δικέφαλος” θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2017 με το απόλυτο των επιτυχιών του και πρόκριση βεβαίως στους 8 του θεσμού. Όπως έχει πει επανειλημμένες φορές και ο Στέλιος Σειρεκίδης, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα και τον σεβασμό προς κάθε αντίπαλο.

*Στην εθνικη ομάδα κλήθηκαν οι Κοτανίδης, Καλόμοιρος και Αραμπατζής