ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεχίζει με διοίκηση πρωτοδικείου ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναικός πήρε το ok και συνεχίζει με διοίκηση πρωτοδικείου. Ετσι οι "πράσινοι" πήραν το "ok" από το πρωτοδικείο για ανανέωση της θητείας της προσωρινής διοίκησης για άλλους έξι μήνες.
Κι αυτό γιατί δεν προέκυψε κάποιο ενδιαφέρον από επενδυτή ή επενδυτές για τον Σύλλογο.
Μοιραια η διοίκηση που ανέλαβε τον Ερασιτέχνη τον περασμένο Ιούλιο, με επικεφαλής τον Τάκη Οικονομόπουλου, θα συνεχίσει με σκοπό να "συμμαζέψει" όσο μπορεί να οικονομικά και παράλληλα να ψάξει για τον άνθρωπο ο οποίος θα θελήσει να πάρει την ΠΑΕ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος, τότε αυτομάτως το Δ.Σ. θα προκηρύξει εκλόγές για νέα διοίκηση. Πάντως ενα καλό νέο στην προσπάθεια επιβιωσης του, κέρδισε ο Παναθηναϊκός μετα τη συμφωνία του με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την οφειλή της ΠΑΕ προς το Στάδιο. Οι άνθρωποι της διοίκησης συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου με αποκλειστικό θέμα τη ρύθμιση της οφειλης της ΠΑΕ προς το Στάδιο και βάσει των όσων διέρρευσαν από τον Παναθηναϊκό "υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και οδεύουμε προς τακτοποίηση της εκκρεμότητας". Σημειώνεται πως η οφειλή του Παναθηναικού αθηναϊκής ομάδας προς τη διοίκηση του Σταδίου ήταν της τάξης των 750.000 ευρώ και "έτρεχε" από το 2013 και μετά, με τους "πράσινους" να πληρώνουν κανονικά αλλά να σταματούν τις πληρωμές από τον Αύγουστο λόγω των διοικητικών αναταραχών στην ομάδα. ...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]