Απάντηση στην σημερινή συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους  αποστασιοποιημένους από την παράταξη της «Πρωτοβουλίας», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», Παναγιώτης Αβραμόπουλος.


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφερόμενος στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κάνει λόγο «για ένα άνθρωπο που παραληρεί» και που «έχει χάσει πλέον τον αυτοέλεγχο και την σοβαρότητά του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Αβραμόπουλου:

«Στο ίδιο (θλιβερό) έργο θεατές…

Δυστυχώς, μόνο λύπηση μπορούν να μου προκαλέσουν τα χυδαία ξεσπάσματα ενός ανθρώπου που παραληρεί.

Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν του απηύθυνα προσβλητικά το λόγο -ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια. Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές του. Ακόμα και όταν είχε βίαια ξεσπάσματα απέναντι στους ανθρώπους. Αντιθέτως, προσπαθούσα τις περισσότερες φορές να …μαζέψω τα ασυμμάζευτα.

Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τα λόγια του ούτε και να οργιστώ μαζί του –πώς να θυμώσεις με κάποιον που χάνει πλέον τον αυτοέλεγχο και τη σοβαρότητά του.

Δεν θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ μαζί του ούτε και να του απαντήσω –τι να πεις σε κάποιον που αδυνατεί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των προβλημάτων της πόλης και ξεσπάει κάθε τόσο, προσβάλλοντας ανθρώπους.

Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Γ. Μπουτάρης, πιστεύω ότι έχει κυρίως ανάγκη προστασίας και ίσως αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους όσοι βαυκαλίζονται ότι αποτελούν το …στενό του κύκλο.

Εκείνο, όμως, που είναι πραγματικά στενάχωρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη ταλαιπωρείται και πνίγεται στα προβλήματά της. Ας μιλήσουμε επιτέλους για αυτά και ας προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την παρακμή».

Από το http://www.press4u.gr/