[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αριστείδης Φωκάς: "Ειναι αρνητικο να δημιουργειται σταθμός διοδιων στην περιφερειακη Θεσσαλονίκης¨

Τοποθέτηση για την δημιουργία σταθμού διοδίων στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, έκανε ο βουλευτης της Ένωσης Κεντρών Αριστείδης Φωκάς, που δήλωσε χαρακτηριστικά:
" Μόνο αρνητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα από τη δημιουργία σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ κόμβου ΤΙΤΑΝ και κόμβου Διαβατών.

Είναι αδιανόητο οι επιχειρηματίες και γενικότερα οι εργαζόμενοι που κινούνται στη συγκεκριμένη βιομηχανική περιοχή να πρέπει να καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων καθημερινά για να πάνε στην εργασία τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Καλούνται όλοι αυτοί οι άνθρωποι να βάλουν στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό ένα ακόμη έξοδο, που ίσως σε κάποιους φαίνεται μικρό, αλλά σε ένα ήδη επιβαρυμένο νοικοκυριό σίγουρα δεν είναι αμελητέο.
Υπόσχομαι να φέρω το θέμα με ερώτηση στη Βουλή σύντομα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]