Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει από το βράδυ με έκτακτο δελτίο καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο δεν αποκλείεται οι βροχές να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους. Σύμφωνα με την ΕΜΥ πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :


- Σήμερα το βράδυ το Βόρειο Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου.

- Αύριο Δευτέρα (25-9-17) το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι η Δυτική Πελοπόννησος και η Δυτική Στερεά. Προς το βράδυ τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τις δυτικές περιοχές) και τη Θεσσαλία.

- Την Τρίτη (26-9-17) τα καιρικά φαινόμενα πρόσκαιρα θα επηρεάσουν την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία) και η Ανατολική Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από τις βραδινές ώρες.

Τί καιρό θα έχουμε αύριο;

Σύμφωνα με το meteo.gr αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από το πρωί και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στο Βόρειο Αιγαίο από αργά το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια από 14 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 27 βαθμούς. 

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 - 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 -5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 -4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη 


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές, τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 -5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 -24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα


Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα για παροδικές τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 2 -4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.