[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Αλλάζουν τα... φώτα στο ιστορικό κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΑλλάζουν τα... φώτα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα τοποθετηθούν σύγχρονοι λαμπτήρες, όπως αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, χθες, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της 16ης τακτικής συνεδρίασης.


Οι νέοι -199- λαμπτήρες τύπου led, θα τοποθετηθούν από την οδό Στουρνάρα έως την Απ. Παύλου, στη ζώνη μεταξύ των οδών Ολυμπιάδας και Αγ. Δημητρίου – στην οποία η ΔΕΗ έχει αφαιρέσει τα εναέρια δίκτυά της σταδιακά από το 2009 έως σήμερα.

Θα αλλάξει, επίσης, ο φωτισμός στις εξής περιοχές:

  • ➙Στην περιοχή εντός των δυτικών βυζαντινών τειχών που περικλείεται από την οδό Αγίου Δημητρίου, την Στουρνάρα και την Ηφαιστίωνος (Καπετάν Άγρα, Ερατούς, Διός, Κάλβου, Θάλειας, Μερόπης κ.ά.)
  • ➙Από την οδό Αγίου Δημητρίου έως την Ολυμπιάδος και από την πλατεία Μουσχουντή έως την Αγίας Σοφίας (Αγίου Νικολάου, Καμενιάτου, Ρακτιβάν, Προξένων, Κων. Γκράτσιου, Μακεδονικής Αμύνης κ.ά.)
  • ➙Στον πεζόδρομο Γκαρμπολά, λόγω έλλειψης υποδομής φωτισμού, και στην οδό Βαλταδώρου, λόγω παλαιότητας των αναρτημένων φωτιστικών σωμάτων.


Το έργο είναι προϋπολογισμού 715.000€ και θα δοθεί σε ιδιώτη, μετά από ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]