Επί 25 χρόνια, η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, είναι κοντά μας με ερμηνείες έργων σε πρώτη εκτέλεση, διεθνείς διακρίσεις, συνεργασίες με διάσημες ορχήστρες, εκατοντάδες εμφανίσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο. 


Με την ευκαιρία αυτή, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης επιλεγμένα τραγούδια του ρεπερτορίου της από την περίοδο της Αναγέννησης έως τη σύγχρονη εποχή. 

Η επετειακή συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 21.00, στο φουαγιέ του κτηρίου Μ1, με τη συμμετοχή 250 χορωδών. 

Στο πιάνο θα συνοδεύουν ο Νίκος Ζαφρανάς (Φωνητικό Σύνολο – Νεανική Χορωδία), η Φανή Καραγιάννη (Παιδικές Χορωδίες) και η Αλεξία Ελευθεριάδου (Προχορωδία). Θα εμφανιστούν επίσης οι μουσικοί Πηνελόπη Μενούνου (κρουστά), Στεφανία Χασάπη και Νατάσα Λακασά (βιολί), Λυδία Τσάμη και Άννα Γκουντίμοβα (τσέλο) και Αλέξης Κεχαγιάς (τρομπέτα). 

Την Προχορωδία θα διευθύνει η Γλυκερία Ροηλίδη και τα άλλα χορωδιακά τμήματα η Μαρία Μελιγκοπούλου, ενώ το πρόγραμμα της συναυλίας θα παρουσιάσει η Αναστασία Γαλάνη.

Η διάρκεια της συναυλία είναι 120 λεπτά, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 5€ (γενική είσοδος).