[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέωνΜ. Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2017._ 


Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα που ξεκίνησε χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι. 


Στη Θεσσαλονίκη η ροή των οχημάτων τόσο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών όσο και στα διόδια των Μαλγάρων χαρακτηρίζεται ομαλή.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας, όμως έχουν προβλεφθεί έκτακτα δρομολόγια σε περίπτωση που η ζήτηση των εισιτηρίων δεν καλύπτονται με τα προγραμματισμένα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αποφασίσει να προσθέσει επιπλέον βαγόνια στις αμαξοστοιχίες, στην περίπτωση που δεν υπάρχουν άδειες θέσεις στα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όμως σε αυτό προσεγγίζουν μόνον όσοι είχαν, ήδη, κλείσει εισιτήρια στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Μεγάλο Σάββατο, με τους τελευταίους που θα κάνουν Πάσχα στην επαρχία να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]