[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άρχισε η ανάσυρση του γερανού που ανατράπηκε σε εργοτάξιο του μετρό


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017._


Ως το πρωί του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017 θα διαρκέσουν οι εργασίες ανάσυρσης του γερανού που ανατράπηκε σε εργοτάξιο του μετρό της Καλαμαριάς, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Μάλιστα, από σήμερα Πέμπτη (30-03-2017), στις 07.30 το πρωί και για 48 ώρες, ισχύουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, ενώ έχουν αλλάξει και τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα :

Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αιγαίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Χαλδίας έως την συμβολή της με την οδό Πόντου.

Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Πόντου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή της με την οδό Παρχαρίδου έως την συμβολή της με την οδό Ριζούντος.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις περιμετρικές οδούς.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος του αποκλεισμού της κυκλοφορίας.

Σε καίρια σημεία υπάρχουν αστυνομικοί που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Παρακαλούνται οι πολίτες, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους προς τις οδούς που οδηγούν στο χώρο των εργασιών, να συνεργάζονται με τους διατεταγμένους σε υπηρεσία στο σημείο αστυνομικούς και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα από τις ανωτέρω οδούς, που απαγορεύεται η στάθμευση. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]