ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26/2/2017._

Για 19η συνεχή χρονιά, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε νίκη στο Καυτανζόγλειο, αφού ήταν ιδιαίτερα κακός και, μάλιστα, προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ. Τα βρήκε σκούρα από τον Ηρακλή, που, σαφώς, ήταν καλύτερος.


Οι γηπεδούχοι άρχισαν το παιχνίδι με την άμυνα ψηλά και δυνατά, ρίχνοντας το ματς στην κλοτσιά. Ο διαιτητής δεν έδειξε να συγκινείται, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν νωθρά στις φάσεις, με πρώτο τον Μπίσεσβαρ και αυτός ήταν ο λόγος που και ο Μπίσεσβαρ αντικαταστάθηκε και ο Ενρίκε τραυματίστηκε κι αποχώρησε.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, όμως αντίθετα από άλλες φορές, ήταν ιδιαίτερα αργοί, έπεφταν στη μπάλα λες κι έκαναν αγγαρεία και το ένα τους λάθος διαδέχονταν το άλλο.

Παρόλα αυτά ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ - οφσάιντ του Πρίγιοβιτς και να ρίξουν το ρυθμό του Ηρακλή ως το τέλος του α μέρους.

Στο β  μέρος τίποτα δεν άλλαξε. Κατοχή ο ΠΑΟΚ, αλλά ζωντάνια και πάθος ο Ηρακλής. Τα γεμίσματα των γηπεδούχων από την περιοχή έβρισκαν, μονίμως, στον ύπνο τους φιλοξενούμενους. Στον ύπνο πιάστηκε κι ο Γλύκος στη φάση της ισοφάρισης από τον Μπαστακό που μόλις είχε μπει στον αγώνα. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, στη δεύτερη ευκαιρία του ίδιου παίκτη, μόλις δυο λεπτά μετά, ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα κι έσωσε σίγουρο γκολ, αφού ο (ιδιαίτερα νωθρός σήμερα) Μάτος είχε κρατήσει τον παίκτη του Ηρακλή εντός παιχνιδιού και του χάρισε τετ - α - τετ...

Με το δίκιο του ο Ίβιτς δήλωσε, με τη λήξη του αγώνα, ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του για εφέτος, ενώ επίσης δίκαια ο Παντελίδης επισήμανε πως ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει "κάτι" παραπάνω.

Με αυτό το αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη στο Καυτανζόγλειο, αλλά, κυρίως, ο Ηρακλής αγνοεί εδώ και πολλές αγωνιστικές τη νίκη στο πρωτάθλημα...

Όσο για τη διαιτησία, ήταν κακή. Ειδικά Γκράνας και Καραβασίλης παίρνουν... κάτω από τη βάση. Ο πρώτος ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, ενώ ο δεύτερος δεν είδε το οφσάιντ του Πρίγιοβιτς που φαινόταν και με... γυμνό οφθαλμό.

Pre Game

Τη νίκη αναζητούν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Ηρακλής και ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από το βυθό της βαθμολογίας και να ΄χουν ελπίδες για παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν ένα καλό σερί και να παραμείνουν ψηλά.

Χαρακτηριστικό των παιχνιδιών μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο είναι πως έξι από τα 10 τελευταία ματς που έγιναν στην έδρα του Ηρακλή τελείωσαν ισόπαλα και τα άλλα τέσσερα επικράτησε η ΑΕΠ Ηρακλής. Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 1997-98 με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Κόβατς και ένα του Τασιόπουλου.

Από τον Ηρακλή απουσιάζουν ο τραυματίας Λουκίνας και ο τιμωρημένος Σαραμαντάς. Ο Ίβιτς στερείται των υπηρεσιών των τραυματιών Μυστακίδη και Κάνιας και του τιμωρημένου Σακχόφ.

H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 80' Μπαστακός / 19' Πρίγιοβιτς
Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Χρήστος Γκράνας. Βοηθοί: Κούλα Χασάν, Βασίλειος Καραβασίλης. 4ος Ευάγγελος Κιοτζένης. Παρατηρητής: Δημήτριος Καλύβας
Κίτρινες: 40' Τζανετόπουλος, 90+5 Δώνης / 48' Πέλκας, 75' Τσίμιροτ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Δώνης, Στάμου (69' Πασάς) , Γροντής(78' Μπαστακός), Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε.
Στον πάγκο οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Ρούσσος, Μπαστακός.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς) : Γλύκος (Α), Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα(84' Αθανασιάδης), Ενρίκε(44' Κάμπος), Μπίσεσβαρ(29' Πέλκας), Πρίγιοβιτς.
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Βαρέλα, Κάτσε, Πέλκας, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.