[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΕΞΟΔΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς πάνε στα... χωριά τους!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 25/2/2017._


Κανονικά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη προς την περιφέρεια εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. 


Όσοι αποφάσισαν να εκδράμουν επέλεξαν δημοφιλείς καρναβαλικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Ξάνθη, η Κοζάνη, η Νάουσα και ο Σοχός, όπου οι σχετικές εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή, ενώ κάποιοι «ψήφισαν» τις ιδιαίτερες πατρίδες τους προκειμένου να περάσουν εκεί το τριήμερο.

Η κίνηση στους δρόμους που οδηγούν προς Κατερίνη, Καβάλα και Χαλκιδική είναι υποτονική, ενώ ελαφρώς αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εξόδου. Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, μετά και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

Για την ομαλή έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων, η Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει πάρει ειδικά μέτρα, με συνεχή αστυνόμευση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]